Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” va fi gazda „Reuniunii anuale a liceelor cu secţii bilingve francofone” din România

ro

22 Oct, 2023 14:59 854 Marime text






În perioada 23 – 25 octombrie, Colegiul Naţional “Mircea cel Bǎtrân”(CNMB) va fi gazda „Reuniunii anuale a liceelor cu secţii bilingve francofone” din România, incluse în proiectul bilateral “De l’enseignement bilingue vers les filières francophones”.

Conform unui comunicat al CNMB, în perioada 23 – 25 octombrie, Colegiul Naţional “Mircea cel Bǎtrân” va fi gazda *Reuniunii anuale a liceelor cu secţii bilingve francofone* din România, incluse în proiectul bilateral “De l’enseignement bilinguevers les filières francophones”.

„Timp de trei zile, cei 53 de participanţi, directori, responsabili ai secţiilo bilingve francofone, profesori de limba francezǎ şi de discipline nelingvistice din toatǎ ţara, vor participa la întâlniri în plen, dar şi la ateliere de lucru animate de formatori din Franţa”, se arată în comunicat.


Deschiderea evenimentului va avea loc mâine, 23 octombrie, la ora 9:30, în sala "Ghe. Coriolan".

La deschidere vor participa reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, Ambasadei Franţei la Bucureşti, Institutului Francez, Alianţei Franceze din Constanţa şi ai altor instituţii care susţin învǎţǎmântul francofon din România.
 
 Citește și
Festivitate de decernare a diplomelor atestatului de limbă germană la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii