Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de decernare a diplomelor atestatului de limbă germană la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța

ro

02 Oct, 2023 18:09 1255 Marime text
  • Mâine, 3 octombrie 2023, cu prilejul Zilei Unitǎţii Germaniei, în sala „Ghe. Coriolan* a Colegiului Naţional „Mircea cel Bǎtrân”, va avea loc, la ora 13:30, festivitatea de decernare a diplomelor atestatului de limba germanǎ Deutsches Sprachdiplom B1.

Mâine, 3 octombrie 2023, cu prilejul Zilei Unitǎţii Germaniei, în sala „Ghe. Coriolan* a Colegiului Naţional „Mircea cel Bǎtrân”, va avea loc, la ora 13:30,  festivitatea de decernare a diplomelor atestatului de limba germanǎ Deutsches Sprachdiplom B1, transmite un comunicat din partea Colegiului Naţional „Mircea cel Bǎtrân”.

Festivitatea reprezintǎ un eveniment la care participǎ elevi pasionaţi de limba germanǎ şi profesorii care i-au pregǎtit, cunoscut fiind faptul cǎ CNMB este instituţie acreditatǎ pentru pregǎtirea şi susţinerea examenelor Deutsches  Sprachdiplom, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Performanță internațională a elevilor din Constanța!: Iată pe ce loc s-au clasat elevii în competiția 2023 Summer International Design Competition Humans to Mars
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii