Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codin Maticiuc, despre renovarea spitalelor „Dacă nici cu poza asta cu Gheorghe Hagi nu vă conving că este momentul să vă alăturați fundației Metropolis, atunci eu nu știu ce să vă mai zic”

ro

14 Jun, 2022 20:10 1220 Marime text
foto: Facebook/ Codin Maticiuc

Codin Maticiuc este de părere că imaginea postată pe pagina de Instagram a echipei Farul Constanța, care-l înfățișează pe Gheorghe Hagi purtând un tricou cu #spitalepublicedinbaniprivati, un proiect implementat de fundația Metropolis pentru renovarea spitalelor de stat cu fonduri obținute prin sms-uri va „convinge” cetățenii să se alăture cauzei.
 

„I-am strecurat în camera sa de la Radisson Blu Hotel, Cluj un tricou cu #spitalepublicedinbaniprivati. Atât, nu am avut tupeul să-l abordez pe rege, invitat de onoare la SportsFestival.

Totuși el l-a îmbrăcat și și-a făcut o poză care apoi a apărut pe pagina de Instagram al echipei Farul Constanța. Sincer vă spun, nu m-am simțit niciodată mai mândru.

Acum dacă nici cu poza asta cu Gheorghe Hagi în persoană nu vă conving că este momentul să vă alăturați fundației Metropolis în renovarea spitalelor de stat printr-un sms cu textul "FACEM" la 8845, atunci eu nu știu ce să vă mai zic”, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.


Totodată, el a precizat că, în luna iunie a acestui an, Ion Țiriac dublează întreaga sumă strânsă din sms-uri. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii