Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a anulat rezultatul procedurii unei achiziții publice inițiate de DRDP Constanța

ro

06 Jun, 2023 11:28 988 Marime text
Consiliul  Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. Nr. 1102/C1/999 la contestația formulată de SC Trecon Logistic SRL în calitate de lider al Asocierii Trecon Logistic SRL - SC Tredeco Holding SRL, cu sediul în oraș Ineu, județul Arad, împotriva rezultatului procedurii emisă de către Companiei Naționale de Administrare Rutieră - DRDP Constanța, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii acordului cadru, având ca obiect: „Lucrări de  întreținere curentă – Lucrări de estetică și scurgerea apelor - DRDP-Constanța – SDN Constanța -Acord cadru 4 ani” cod CPV 45233139-3.

SC Trecon Logistic SRL a solicitat: anularea comunicării rezultatului procedurii nr. 17373/06.04.2023, prin care autoritatea contractantă declară oferta sa inacceptabilă și neconformă; anularea raportului de atribuire întocmit de către autoritatea contractantă nr. 17366 din 06.04.2023, care a stat la baza comunicării rezultatului procedurii și obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de achiziție și reevaluarea propunerii tehnice depusă de Asocierea Trecon Logistic SRL - SC Tredeco Holding SRL.

În baza documentelor depuse de părți, CNSC a admis contestația formulată de SC Trecon Logistic SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Companiei Naționale de Administrare Rutieră - DRDP Constanța, anulează raportul procedurii și actele subsecvente și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei Asocierii cu respectarea documentației de atribuire, a prevederilor legale și a celor reținute în motivarea aferentă prezentei în termen de 10 zile de la comunicare.

Decizia este obligatorie iar împotriva acesteia se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii