Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a anulat o licitație organizată de sucursala Regională CF Constanța pentru modernizarea sectorului între stațiile Dorobanți - Basarabi

ro

09 Nov, 2021 00:00 1697 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a   Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2445/C1/263 la contestația înregistrată   de SC Proiect Consult SRL, împotriva CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, în calitate de entitate contractantă, în  cadrul procedurii de achiziție având ca obiect  „Înlocuire traverse din beton pe linia I 800 București – Constanța între stațiile Dorobanți - Basarabi”
  • CNSC a admis contestația depusă de SC Proiect Consult, a anulat raportul procedurii de atribuire și actele subsecvente și obligă entitatea contractantă la reevaluarea ofertei constestatorului, începând cu propunerea tehnică, în termen de 10 zile de la comunicare
  • Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare
 

Consiliul Național de Soluționare a   Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2445/C1/263 la contestația nr.377/06.10.2021, înregistrată   de SC Proiect Consult SRL, în calitate de lider al asocierii SC Proiect Consult SRL - SC Euro Construct Trading 98 SRL.

Asocierea a formulat contestație împotriva raportului procedurii nr.1/5078/29.09.2021 și  adresei de comunicare a rezultatului nr. 14/5/9762/2021, emise de CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, în calitate de entitate contractantă, în  cadrul  procedurii simplificate,   organizată   pentru   atribuirea   contractului   de achiziție  având ca obiect  „Înlocuire traverse din beton pe linia I 800 București – Constanța între stațiile Dorobanți - Basarabi”.

Asocierea a solicitat: anularea adresei nr. 14/5/9762/2021 din data de 29.09.2021prin care i s-a comunicat rezultatul procedurii de atribuire; anularea  raportului procedurii nr. 1/5078/29.09.2021, evaluarea propunerilor tehnice, cu privire la oferta sa, rezultatul   evaluării   ofertelor și aplicarea criteriului de atribuire și stabilirea   clasamentului   ofertanților, precum și verificarea documentelor   suport/dovezilor pentru demonstrarea   informațiilor din DUAE.

Constestații au mai cerut reanalizarea   propunerii tehnice prezentată de Asocierea SC Proiect Consult SRL - SC Euro Construct Trading 98 SRL și să se solicite clarificările   necesare analizei și evaluării acesteia în conformitate cu prevederile legale care guvernează materia achizițiilor sectoriale și să se constate conformitatea acesteia, precum și continuarea  procedurii de atribuire și finalizarea  acesteia cu respectarea   prevederilor   legislației  în  vigoare în domeniul obiectului contractului, al documentației de atribuire și al achizițiilor sectoriale.

Prin adresa înregistrată la Consiliul Național de   Soluționare a Contestațiilor sub nr. 54374/18.10.2021, SC Wiebe România SRL a formulat o cerere de intervenție în interes  propriu și în interesul entității contractante olicitând respingerea contestației ca neîntemeiată.

În baza, documentelor depuse de părți, CNSC a admis contestația depusă de SC Proiect Consult în contractoriu cu CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, și, pe cale de consecință, a respins cererea de intervenție a celor de la SC Wiebe România SRL, a anulat raportul procedurii de atribuire și actele subsecvente și obligă entitatea contractantă la reevaluarea ofertei constestatorului, începând cu propunerea tehnică, în termen de 10 zile de la comunicare.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CNSC a anulat o licitație organizată de CNAIR – DRDP Constanța pentru cadastrarea sectoarelor de drum național
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii