Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAPMC analizează protocolul privind Baza Sportivă „Portul"

ro

25 Jun, 2012 01:00 3128 Marime text
cap_4.jpgDecebal Şerban: „Nu ştiu ce să vă spun, deocamdată am alte priorităţi, nu ştiu nimic despre această problemă"

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime s-a întrunit pe 7 mai la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. La acea dată, CA-ul a decis întocmirea unui raport elaborat de Serviciul Juridic al CN APM SA cu privire la situaţia Bazei Sportive „Portul" de-a lungul vremii şi a protocolului încheiat cu Federaţia Naţională Sindicală Portuară. Sindicatul are, în baza unui protocol, drept de folosinţă asupra bazei sportive „Portul" până în 2020.

În urmă cu câteva luni, liderul FNSP, Petre Costel, a reproşat conducerii de atunci a companiei că a somat echipa Portul să părăsească baza sportivă. Gestul a fost interpretat ca o dorinţă de a distruge clubul sportiv.

apc.jpg

„Nu ştiu ce să vă spun, deocamdată am alte priorităţi, nu ştiu nimic despre această problemă", a declarat Decebal Şerban, directorul CN Administraţia Porturilor Maritime.

Pe 23 mai a avut loc încă o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, în care s-a aprobat în unanimitate situaţia financiară a companiei pentru 2011, cu menţiunea că pentru acoperirea parţială a deficitului prin repartizarea la surse de cofinanţare se va aloca suma de opt milioane lei. S-a aprobat repartizarea profitului pe anul trecut şi descărcarea de gestiune a administratorilor şi a directorilor cu atribuţii delegate pe anul 2011.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costi 25 Jun, 2012 05:44 Altele sunt problemele portului.