Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța organizează licitație publică pentru achiziția unui sistem de supraveghere video (document)

ro

07 Aug, 2020 00:00 1759 Marime text
  • CN APM Constanța achiziționează de sistem de supraveghere video.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța organizează licitație publică pentru achiziționare unui sistem de supraveghere video pentru clădirile Antrepozite Constanța Sud.


Descrierea contractului

Furnizarea unui ,,sistem de supraveghere video cladiri Antrepozite Constanta Sud", conform cerintelor caietului de sarcini nr. 30253/31.07.2020, durata contractului: 6 luni.
 
Valoarea estimată a contractului este 60.000 lei.

Executantul va respecta intocmai si integral cerintele Caietului de sarcini. Oferta financiara se va prezenta in lei, conf. cerintelor caietului de sarcini atasat prezentuIui anunt, pretul ramanand ferm pe toata perioada contractului. Produsele se vor livra la sediul beneficiarului din Constanta, CN Administrația Porturilor Maritime SA. Transportul produselor la sediul beneficiarului intra in sarcina ofertantului. Perioada de garantie pentru produse este de minim 24 luni de la efectuarea receptiei.Entitatea contractanta se obliga sa platesca pretul produselor receptionate. catre furnizor, in termen de maxim 30 zile de la data emiterii facturii fiscale si a tuturor documentelor justificative. Contractantul este responsabil pentru livrarea in termenul agreat al produselor si se considera ca a luat in considerare toate dificultatile pe care le-ar putea intampina in acest sens si nu va invova nici un motiv de intarziere sau costuri suplimentare. Receptia produselor se va efectua pe baza de proces verbal semnat de fumizor si entitatea contractanta.Propunerea tehnica se va prezenta in limba romana.Caracteristicile caietului de sarcini reprezinta cerintele minime pentru produsuI ofertat. Perioada de valabilitate a ofertelor: minim 90 zile.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11.08.2020, ora 23:30.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:

CN APM Constanța a achiziționat mixtură asfaltică și beton pentru întreținerea infrastructurii portuare (document)
 
CN APM Constanța caută societate care să execute reparații planificate la pontoanele de largare (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii