Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța organizează o procedură de consultare a pieței pentru achiziția serviciului salubrizarea porturilor Constanța și Mangalia

ro

14 Feb, 2024 14:38 570 Marime text
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța organizează o procedură de consultare a pieței pentru achiziția serviciului salubrizarea porturilor Constanța – Zona Nord, Sud și Midia, cât și Mangalia”.
 
Termenul limită este 29 februarie 2024. Licitația urmează să aibă loc pe 9 martie 2024. CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, cu sediul în Constanța, Incinta Port, Gara Maritimă, în conformitate cu prevederile art. 148 din Legea nr. 99/2016 privind achizițiile sectoriale, cu modificările si completările ulterioare si ale art. 19 din HG nr. 394/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuire contractului de achiziție publica/acordului cadru din Legea nr. 99/2016 privind achizițiile sectoriale, cu modificările si completările ulterioare, organizează următoarea consultare publică: Stabilirea valorii estimate a contractului de prestări servicii având ca obiect „Salubrizarea porturilor Constanța (Zone Nord, Sud și Midia) și Mangalia”.
 
Consultările se vor desfășura în conformitate cu cerințele minimale din documentul atasat, înregistrat sub nr. 2932/17.01.2024, pentru activitatile care constau în: Măturat manual și mecanic; Curățare prin răzuire la bordură/trotuar; Răzuit rigole de colectare ape pluviale; Întreținere curățenie căi de acces și platforme; Întreținere curățenie pe spațiile verzi amenajate și neamenajate și cele ocupate de liniile CF; Asigurare (închiriere) recipienți; Colectarea deșeurilor stradale; Colectarea deșeurilor menajere și altele, cu excepția celor cu regim special; Transport deșeuri, Depozitarea deșeurilor APM la depozit autorizat. Atribuirea contractului având ca obiect serviciile care fac obiectul prezentei consultări se va face prin organizarea unei proceduri, potrivit legislației în vigoare privind achizițiile sectoriale.
 
Estimarea preturilor pentru urmatoarele activitati:
1. Activitatea de Măturat manual;
2. Activitatea de Curățare prin răzuire la bordură/trotuar;
3. Activitatea de Răzuit rigole de colectare ape pluviale;
4. Activitatea de Întreținere curățenie căi de acces și platforme;
5. Activitatea de Întreținere curățenie pe spațiile verzi, amenajate și neamenajate sau ocupate de linii CF;
6. Activitatea de Măturat mecanic;
7. Asigurare(închiriere) recipienți (colectare selectivă și neselectivă) de 1,1 mc;
8. Colectarea deșeurilor stradale;
9. Colectarea deșeurilor menajere și altele, cu excepția celor cu regim special;
10. Transport deșeuri (inclusiv al reziduurilor rezultate în urma măturatului mecanizat) Port - Rampa
11. Depozitarea deșeurilor la APM la depozit autorizat.
 
În cazul în care operatorii economici interesați de participarea la procesul de consultare a pieței consideră oportună clarificarea și a altor aspecte aferente achiziției de servicii, entitatea contractantă este deschisă propunerilor ce vor veni din partea acestora.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și
Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Mihai Teodorescu, director executiv la CNAPM Constanța (DOCUMENTE)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii