Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădiri emblematice iluminate în roșu, de Ziua Europeană 112, în toată țara

ro

10 Feb, 2024 17:11 769 Marime text
Sursa foto: Serviciul de Telecomunicatii Speciale



 
  • Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), alături de instituții publice și companii private, continuă și în acest an tradiția de iluminare în roșu a unor clădiri emblematice din Capitală și din țară, cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgență 112 și aniversării a 20 de ani de la operaționalizarea 112 în România.
 
Conform STS, peste 90 de clădiri ale autorităților publice centrale și locale, inclusiv turnul de comunicații al STS, instituții de cultură și obiective turistice, sedii ale unor companii private vor fi iluminate pe 11 februarie 2024, începând cu ora 18:00, în culoarea roșie, reprezentativă pentru Serviciul de urgență 112.
 

„STS și partenerii care s-au alăturat acestui demers transmit, astfel, un mesaj de unitate și responsabilitate. Apelul la 112 doar în caz de urgență – asigură că resursele de intervenție sunt direcționate în cel mai scurt timp posibil către o urgență reală. Le mulțumim partenerilor noștri din București și din țară, pentru sprijinul acordat”, transmite sursa citată.


În județul Tulcea vor fi iluminate în culoarea roșie lucrarea monumentală de mozaic din Piața Civică din municipiul Tulcea și Monumentul Independenței din oraș.
 
Citește și
Comanda ISU Dobrogea a prezentat activitatea desfășurată în anul 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii