Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare actualizate pentru proiectul „Construire Corp Nou Departament Sănătatea Mamei și Copilului"

ro

16 May, 2024 12:47 557 Marime text


Consiliul Județean Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare actualizate pentru proiectul „Construire Corp Nou Departament Sănătatea Mamei și Copilului Spital Clinic Județean de Urgență, Sf. Apostul Andrei Constanța", propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, Bd. Tomis, nr. 145, lot 2/2.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protectia mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, vineri între orele 8-14 precum și la următoarea adresă de internet (http:\\apmct.anpm.ro).

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii