Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulația feroviară a fost perturbată în stația CF Dej Călători de pe raza SRCF Cluj. S-a rupt pantograful unei locomotive

ro

14 Jan, 2024 08:51 613 Marime text
Foto: facebook CFR
  • Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineți, în jurul orei 4:25, la introducerea pe trenul R 4303 (Dej Călător-Cluj Napoca) a locomotivei, s-a rupt pantograful.
 
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineți, în jurul orei 4:25, la introducerea pe trenul R 4303 (Dej Călători-Cluj Napoca) a locomotivei, s-a rupt pantograful.
 
În intervalul 4:35 - 5:40, personalul de specialitate al SRCF Cluj a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea totală de sub tensiune a stației CF Dej Călători.
 

„Menționăm faptul că, în intervalul necesar remedierii, pe relația Dej Călători - Dej Triaj, trenurile au circulat dublate cu locomotivă Diesel, pusă la dispoziție de CFR Călători”, precizează sursa citată.

 
A fost afectată circulația a trei trenuri de călători, după cum urmează:
  • R 4303 - Dej Călători-Cluj Napoca (cu pantograful locomotivei rupt) a înregistrat o întârziere de 48 minute;
  • R 4372 - Dej Călători-Bistrița Nord a înregistrat o întârziere de 16 minute;
  • R 4110 - Cluj Napoca-Beclean pe Someș a înregistrat o întârziere de 27 minute.
 
În prezent, în stația CF Dej Călători, circulația trenurilor se realizează cu tracțiune electrică pe fir I Dej Triaj - Dej Călători și pe liniile 1, 2 și 3, urmând ca în cel mai scurt timp, într-un interval liber de circulație să fie remediat definitiv deranjamentul și să fie redeschise și liniile 4, 5, 6 si fir II Dej Călători - Dej Triaj.
 
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervențiile desfășurate la fața locului au avut drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
O firmă din București asigură funcționarea în parametrii proiectați a complexului de instalații din stația CF Constanța Oraș

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii