Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciolacu, despre Planul "Sprijin pentru România" "Mai mult de jumătate din populaţia României va beneficia de o formă de protecţie în faţa scumpirilor"

ro

11 Apr, 2022 20:46 1154 Marime text
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 11 aprilie, că planul "Sprijin pentru România" oferă o formă de protecţie în faţa scumpirilor pentru mai mult de jumătate din populaţie.

"Planul 'Sprijin pentru România' va răspunde momentului dificil în care ne aflăm şi mă bucur că am lucrat împreună la acest plan cu prim-ministrul Nicolae Ciucă şi cu preşedintele Kelemen Hunor.

Astăzi am finalizat detaliile legate de fiecare măsură în parte, am stabilit ce are de făcut fiecare ministru, dar şi Parlamentul pentru ca acest plan să fie adoptat şi implementat cât mai repede", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

 

El a adăugat că planul de măsuri are o valoare de 17,3 miliarde de lei, iar o mare parte din aceste măsuri vor avea drept sursă de finanţare fondurile europene.


"Practic, prin acest plan, mai mult de jumătate din populaţia României va beneficia de o formă de protecţie în faţa scumpirilor", a menţionat Ciolacu.

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii