Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciolacu despre explozia de la Crevedia „Ar trebui făcută o paralelă cu cazul de la Mihăileşti“

ro

27 Aug, 2023 11:38 839 Marime text
Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu
  • El a precizat, de asemenea, că acest caz ar trebui comparat mai degrabă cu cel de la Mihăileşti decât cu incendiul de la Clubul Colectiv.

Premierul Marcel Ciolacu a mulţumim duminică tuturor pompierilor, cadrelor medicale şi forţelor de ordine implicate în gestionarea situaţiei generate de accidentul de la Crevedia, transmite Agerpres

El a precizat, de asemenea, că acest caz ar trebui comparat mai degrabă cu cel de la Mihăileşti decât cu incendiul de la Clubul Colectiv.

„Importat este că azi noapte, din punctul nostru de vedere, s-a acţionat exemplar şi în spitale. Mulţumim medicilor şi asistentelor şi celor care au acţionat pe salvări azi noapte. Trebuie să mulţumesc pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor care au asigurat perimetrul. Văd că se face o paralelă, întotdeauna, cu cazul de la Colectiv. Părerea mea este că ar trebui făcută o paralelă cu cazul de la Mihăileşti“, a spus premierul.

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns duminică, la ora 11,00, la celula de criză de la Ministerul Afacerilor Interne, constituită în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

Citește și:

Raed Arafat - „Noi ştim că firma cel puţin nu mai funcţiona sau clar că nu mai avea avize sau autorizaţie“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii