Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine părăsește competiția Survivor. Eliminare neașteptată în tabăra Războinicilor. Concurenților nu le-a venit să creadă!

ro

23 Feb, 2022 08:12 2010 Marime text

După ce a fost nominalizată către eliminare de Blaze, din păcate, Elena Matei a primit cele mai puține voturi, ceea ce înseamnă că părăsește competiția Survivor.



Vestea i-a luat pe toți prin surprindere, iar preț de câteva momente, Elena nu și-a găsit cuvintele pentru a descrie ceea ce simte. 


 

"Nu-mi vine să cred! Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu! Jur că nu-mi vine să cred", a spus Elena Matei în lacrimi, scrie survivor.protv.ro.



Survivor România este varianta românească a celebrului reality show Survivor.



Show-ul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 - 2021) la Kanal D.



După doi ani, PRO TV a preluat formatul iar sezonul trei, Survivor România 2022, este difuzat începând din 16 ianuarie 2022.[2][3] Sezonul curent este prezentat de Daniel Pavel iar marele premiu al concursului este în valoare de 100.000 de Euro.



Prima ediție a sezonului 3 a fost urmărită de aproape 2,6 milioane de telespectatori din România, cea mai mare audiență din istoria show-ului, scrie wikipedia.org. 


Formatul Survivor România este produs de Acun Medya Global în hub-ul de producție din regiunea La Romana în Republica Dominicană. 



Sursa foto: survivor.protv.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii