Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii Ana Hotels SA au aprobat, de principiu, divizarea parţială a societăţii. Detalii

ro

15 Jan, 2017 00:00 3822 Marime text

Acţionarii Ana Hotels SA au luat o serie de hotărâri importante. Au aprobat, de principiu, divizarea parţială a societăţii, prin desprinderea în interesul acţionarilor a unei părţi din patrimoniul acesteia reprezentată de activele Căminul personal, Atelierul tămplărie plus Garajul auto, Grădina Cinema şi Garajul auto mare, situate în Eforie Nord, judeţul Constanţa, împreună cu pasivul aferent, şi transmiterea acestei părţi din patrimoniu, ca întreg, către o societate care va lua astfel fiinţă.
 
Acţiunile societăţii nou constituite vor fi repartizate acţionarilor societăţii divizate proporţional cu cota de participare la capitalul social al societăţii divizate. De asemenea, acţionarii au stabilit data de 30 septembrie 2016 ca data de referinţă a situaţiilor financiare de divizare parţială a societăţii.
 
Totodată, s-a decis renunţarea la:
  • examinarea Proiectului de divizare de către experţii desemnaţi de judecătorii delegaţi de la Oficiul Registrului Comerţului şi renunţarea la întocmirea de către aceşti experţi a raportului conform articolului 2433 din Legea 31/1990 privind societăţile;
  • redactarea raportului administratorilor societăţilor care participă la divizare, conform articolului 2432 din Legea 31/1990 privind societăţile;
  • dreptul de a fi puse la dispoziţia acţionarilor documentele menţionate în articolul 244 alin. 1 litera b), d) şi e) din Legea 31/1990 privind societăţile (situaţiile financiare, raportul administratorilor societăţilor implicate privind explicarea proiectului de divizare şi raportul auditorului financiar).   
Ana Hotels SA are sediul social în Bucureşti, bulevardul Poligrafiei. Firma înfiinţată în anul 1993 are un capital social subscris de 4.753.650 de lei, integral vărsat, compus din 11.055 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 430 de lei. Acţionari Persoane Juridice sunt Megapearl Limited, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 85,4907% din capitalul social, Nord SA, cu sediul în Bucureşti, cu 5,0113% din capitalul social, Athenee Palace SA, cu sediul social în Bucureşti, strada Grigore Alexandrescu, cu 9,498% din capitalul social. Persoane împuternicite ale Ana Hotels SA sunt: Ion Taban - vicepreşedintele CA, Alexandra Copos - preşedintele CA, Christine Marie Schillings - director general, Korkmaz Aykut - director general, Angelo Zuccala - director al hotelului Crowne Plaza, Bucureşti, Gratiana Zina Iovanescu - membru CA. Ana Hotels SA se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii