Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Circulația feroviară pe secția Caracal – Craiova a fost reluată pe un singur fir

ro

20 Jan, 2024 16:27 671 Marime text





 
  • Circulația feroviară pe secția Caracal – Craiova închisă în cursul dimineții de 16 ianuarie 2024, din cauza deraierii unui tren de marfă, a fost redeschisă pe un singur fir de către CFR SA astăzi, 20 ianuarie 2024, începând cu ora 9:55, conform CFR Călători.

În acest context, trenurile urmează să fie reintroduse treptat în graficul din programul de transport cu tranzit sau sosiri/plecări pe secția Caracal – Craiova, în concordanță și cu condițiile de circulație de pe firul redeschis. Astfel, circulația trenurilor se va normaliza în perioada următoare, după ce se va redeschide și firul 2 de circulație., informează sursa citată.

„Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze asupra circulației trenului de pe ruta de circulație dorită, pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în modulul de căutare trenuri sau la telefon 021.9521. De asemenea, pasagerii care au bilete la trenurile anulate și care urmează să fie reintroduse în circulație vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare”, transmite CFR.

 
 Citește și
Trafic feroviar adaptat la condiții de iarnă în județul Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii