Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetați pentru plasare de monedă falsă. Ce s-a descoperit în urma perchezițiilor domiciliare (galerie foto)

ro

06 Feb, 2020 16:21 1272 Marime text

Astăzi, 6 februarie, polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Satu Mare  și Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au pus în executare 4 mandate de aducere și au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului Maramureș, într-un dosar ce vizează o grupare specializată în plasarea de monedă falsă.
 
În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 telefoane mobile.
                               
Din cercetări a reieșit faptul că persoanele vizate ar fi introdus în România, din Italia, în august 2019, 10.000 de euro contrafăcuți, pe care i-ar fi plasat pe raza județelor Satu Mare și Maramureș, prin achiziționarea de device-uri de pe un site online și pe care ulterior le-ar fi revândut.
 
Astfel, în urma audierii, față de cei trei bărbați, de 28, 29, respectiv 43 de ani, toți din municipiul Baia Mare, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.
 
Aceștia vor fi prezentați instanței, pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.
 
Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii