Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Militar Zonal Constanța promovează înscrierea în instituțiile de învățământ militar

ro

18 Feb, 2024 10:56 1258 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Centrul Zonal Militar Constanța



 
  • Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Constanța desfășoară activități de promovare și recrutare a candidaților, băieți și fete, pentru admiterea în cele cinci colegii naționale militare.
 Iată cele cinci colegii naționale militare vizate:

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, Constanța - 144 de locuri
Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, Alba Iulia - 168 de locuri;
Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, Breaza - 168 de locuri;
Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc - 168 de locuri;
Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”, Craiova - 168 de locuri
 
În cadrul campaniei de promovare a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, personalul recrutor din cadrul Centrului militar zonal Constanța, plt adj.pr.Nistor Nicușor, împreună cu elevi ai Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța, elev sg. Barbu Robert-Eugen și elev frt. Dașchievici Andreea au prezentat astăzi elevilor de clasa a VIII-a din Școala Gimnaziala nr 1 Poarta Alba, Liceul Agricol Poarta Alba, Școala Gimnaziala Mircea Eliade Cernavodă și Școala gimnaziala nr .1 Seimeni informații legate de înscrierea și admiterea în învățământul militar, de statutul de elev militar precum si de oportunitățile și avantajele ce li se arată prin alegerea drumului drept si demn către cariera militarănța, potrivit Centrului Militar Zonal Constanța.
 
Învățământul liceal militar este gratuit și are ca misiune pregătirea științifică și umanistă generală a elevilor prin studii de nivel liceal, pe filiera vocațională, în profilul militar, specializarea matematică-informatică, cu predare în regim intensiv la limba engleză.
 
Mai multe informații și consiliere privind înscrierea, în vederea participării la selecție și admitere, se pot obține de la personalul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Constanţa, situat în Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 106, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marți între orele 10.00-18.00 sau la numerele de telefon: 0241 484 399, 0241 484 350 şi 0757 078 206.
 
 Citește și
Încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști! Ce condiții trebuie îndeplinite
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii