Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Cum se circulă pe principalele drumuri sau autostrăzi. Unde sunt impuse restricții

ro

05 Nov, 2021 08:13 1374 Marime text
  • În perioada 25 octombrie – 22 decembrie 2021, în intervalul orar 22:00 – 04:00, traficul rutier este închis pe DN 7 Pitești-Râmnicu-Vâlcea, prin pasajul Bascov, circulația desfășurându-se doar suprateran. Măsura a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări de mentenanță la pasaj.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
 Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori normale de trafic și cu vizibilitatea bună.
 
Sunt semnalate precipitatii sub forma de ploaie pe autostrazile A1 Deva-Nadlac, A3 Turda-Gilau si A10 Aiud-Turda, carosabilul fiind umed, fara probleme de vizibilitate.
 
De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județul Ialomita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.
 
În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, localitatea Popești-Leordeni, dar si pe Centura Capitalei, in localitatile Domnesti, Berceni si Pantelimon.
 
În perioada 25 octombrie – 22 decembrie 2021, în intervalul orar 22:00 – 04:00, traficul rutier este închis pe DN 7 Pitești-Râmnicu-Vâlcea, prin pasajul Bascov, circulația desfășurându-se doar suprateran. Măsura a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări de mentenanță la pasaj.
 
Pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe tronsonul kilometric 143 – 143+600 de metri, localitatea Cotmeana, județul Argeș, sunt impuse restricții de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Așadar, aceste autovehicule sunt deviate pe DN 65. Restricțiile sunt impuse pentru a permite consolidarea carosabilului, până la data de 11.11.2021.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare., transmite Centrul Info Trafic. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii