Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun organizatorii festivalului Beach Please despre amenda primită de la Garda de Mediu Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

22 May, 2023 10:36 1653 Marime text
Sursa foto: Organizatorul festivalului Beach PleaseÎn data de 18 mai, Garda Națională de Mediu Constanța anunța că după doua săptămâni de la încheierea festivalului Beach Please 2023 desfășurat pe plaja din stațiunea Costinești, mai exact în data de 12 mai 2023, comisarii au costatat că starea de salubrizare pe sectorul de plaja Obelisc și 10 Steaguri este necorespunzătoare. 

În consecință, Garda de Mediu Constanta anunța că  sancționat organizatorul festivalului desfășurat în perioada 23.04-30.04.2023 pe plaja din Costinești, cu amenda de 20.000 lei.

În replică, organizatorul festivalului desfășurat la Costinești afirmă printr-un drept la replică faptul că pozele postate de Garda de Mediu au fost realizate in data de 12 mai.

„La acea dată eram încă în perioada de demontaj a festivalului agreată cu autoritățile. Este firesc ca, în cadrul operațiunilor de dezasamblare, să se creeze deșeuri pe care le-am curățat ulterior. Noi, organizatorii, am respectat termenul impus de autoritati, predând, în data de 15 mai, plaja igienizată, nivelată, fără deșeuri.

Menționăm că pe durata festivalului (27-30 aprilie) am avut peste 100 oameni angajați pentru asigurarea curațeniei. Reamintim că la evenimentul nostru au participat peste 80.000 persoane, fapt ce a adus peste 10 milioane de euro în economia locală din Costinești. Cele 4 zile de festival s-au desfășurat impecabil, fără niciun fel de incident, ulterior începând operațiunea amplă de dezasamblare a festivalului, care a fost gata la termenul impus de autoritati, plaja fiind predată în starea inițiala, asa cum reiese din pozele si filme“ - au precizat organizatorii Beach Please.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii