Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă cu una dintre firmele lui Corneliu Idu. Omul de afaceri s-a stins în decembrie

ro

01 Apr, 2021 00:00 2625 Marime text
  • Fiul lui Corneliu Idu a fost numit administrator într-una din firmele controlate de tatăl său
  • Corneliu Idu s-a stins pe 1 decembrie
 
Asociații societății Octogon Shipping and Services SRL s-au întrunit în ședință pe 9 februarie 2021, iar hotărârea luată atunci a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.
 
În urma ședinței, s-a luat act de încetarea mandatului de administrator al lui Corneliu Idu, fiind numit administrator fiul acestuia, Corneliu-Bogdan Idu.
 
Corneliu Idu s-a stins pe 1 decembrie 2020.
 
Amintim că potrivit Hotărârii nr. 1 din data de 11 decembrie 2020, Corneliu Bogdan Idu și Puiu Hristu, asociați ai BBO Consulting & Development SRL au decis dizolvarea societății, urmată de radierea acesteia. Aceștia au declarat că firma nu are datorii față de stat sau față de terți. Repartizarea patrimoniului societății se va face către asociați proporțional cu participarea acestora la capitalul social.
 
Totodată, tot pe 11 decembrie 2020, Corneliu Boigdan Idu și Vigilant Security Services LLC, cea din urmă fiind persoană juridică, cu sediul în Statele Unite ale Americii, reprezentată de Corneliu Bogdan Idu. S-a decis, astfel, dizolvarea societății, urmată de radierea acesteia.
 
La aceeași dată, prin certificatul de moștenitor, se constată că de pe urma defunctului Corneliu Idu, decedat la data de 1 decembrie 2020, au rămas următoarele bunuri și moșteniri: dreptul de proprietate asupra unui număr de 12.676 de părți sociale, deținute de asociatul defunct Corneliu Idu la societatea Idu Shipping&Services SRL, care se transmite către Corneliu Bogdan Idu. De asemenea, asociat unic devine moștenitorul. A fost desemnat administrator al societății, cu puteri depline. Decizia a fost semnată începând cu data de 12 decembrie 2020.
 
Citește și:

Ce se întâmplă cu firmele lui Corneliu Idu după moartea acestuia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii