Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:01 22 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă cu firmele lui Corneliu Idu după moartea acestuia

ro

28 Jan, 2021 00:00 2956 Marime text
  • Pe 1 decembrie anul trecut, Corneliu Idu se stingea
  • Fiul acestuia a rămas să se ocupe de societățile pe care le controlau împreună
  • Corneliu Bogdan Idu a decis dizolvarea a două societăți
  • Poate cea mai cunoscută firmă, Idu Shipping&Services, a rămas cu un asociat unic – fiul defunctului

Conform Hotărârii nr. 1 din data de 11 decembrie 2020, Corneliu Bogdan Idu și Puiu Hristu, asociați ai BBO Consulting & Development SRL au decis dizolvarea societății, urmată de radierea acesteia. Aceștia au declarat că firma nu are datorii față de stat sau față de terți. Repartizarea patrimoniului societății se va face către asociați proporțional cu participarea acestora la capitalul social.

Totodată, tot pe 11 decembrie 2020, Corneliu Boigdan Idu și Vigilant Security Services LLC, cea din urmă fiind persoană juridică, cu sediul în Statele Unite ale Americii, reprezentată de Corneliu Bogdan Idu. S-a decis, astfel, dizolvarea societății, urmată de radierea acesteia.

La aceeași dată, prin certificatul de moștenitor, se constată că de pe urma defunctului Corneliu Idu, decedat la data de 1 decembrie 2020, au rămas următoarele bunuri și moșteniri: dreptul de proprietate asupra unui număr de 12.676 de părți sociale, deținute de asociatul defunct Corneliu Idu la societatea Idu Shipping&Services SRL, care se transmite către Corneliu Bogdan Idu. De asemenea, asociat unic devine moștenitorul. A fost desemnat administrator al societății, cu puteri depline. Decizia a fost semnată începând cu data de 12 decembrie 2020.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii