Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii în business a luat consilierul personal al primarului Chițac?

ro

01 Feb, 2021 00:00 1784 Marime text
  • Gropoșilă este consilierul onorific al primarului Vergil Chițac cu atribuții pe mediul de afaceri, IMM-uri și investitii public-private
  • Din 1999, Gropoșilă a devenit asociat unic la Centrul de Transfer Tehnologic Constanța SRL, societatea care oferă consultanță  în management și fonduri europene
  • A decis la sfârșitul anului trecut să închidă punctul de lucru al societății din Constanța
  • Recent  a “dat” sănătatea pe termie și a fost desemnat membru în Consiliului de Administrație al noii societății Termoficare Constanța SRL
 
Iulian Gropoșilă este consilierul onorific al primarului Vergil Chițac cu atribuții pe mediul de afaceri, IMM-uri și investitii public-private.
Vicepreședinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Gropoșilă este din 1999 și asociat unic la Centrul de Transfer Tehnologic Constanța SRL, societatea care oferă consultanță  în management și fonduri europene.

Potrivit Monitorului Oficial, Gropoșilă a decis la sfârșitul anului trecut să închidă punctul de lucru al societății din Constanța, care se află la aceeași adresă cu sediul social al acesteia, respectiv, Bulevardul Mamaia nr. 186, ap. 5, parter.
Potrivit declarației de avere, Gropoșilă a mai fost administrator și la Gropper SRL.
În trecut, a fost și Iulian membru în Consiliul de Administraţie al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa. 
Acum a “dat” sănătatea pe termie și a fost desemnat membru în Consiliului de Administrație al noii societății Termoficare Constanța SRL, al cărui asociat unic este municipiul Constanța, unitate administrativ teritorială cu personalitate juridică de drept public, reprezentată legal prin primar.
Componența integrală a Consiliului de Administrației pentru următoarele patru luni este următoarea: Iulian Gropoșilă - consilier onorific al primarului Vergil Chițac, Liviu Dorel Popa - fost director RADET, Monica Anca Moroianu -USR PLUS, Bogdan Bădescu -USR PLUS, și Laurențiu Chirtop -PNL .

Termoficare Constanţa SRL va prelua serviciul public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanţa.   Asociatul unic al societăţii este municipiul Constanţa, unitate administrativ teritorială cu personalitate juridică de drept public, reprezentată legal prin primar.



 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii