Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au luat administratorii societății Drumuri Județene Constanța SA?

ro

12 Jun, 2023 12:46 1282 Marime text


Administratorii provizorii ai Consiliului de Administrație al societății Drumuri Județene Constanța SA au aprobat cu unanimitate de voturi, numirea lui Dorel Sauciuc în funcția de Preşedinte al Consiliului de Administraţie provizoriu al societății până la data de 12.08.2023.

În cadrul aceleiași ședințe din luna mai a.c., administratorii provizorii au mai aprobat numirea lui Constantin Nicolae în funcția de director adjunct, dar și a Monicăi Mirela Petcu, în funcţia de director executiv Economico-Financiar al Drumuri Județene Constanța SA. Mandatele ambilor directori sunt în vigoare până la 12.08.2023, potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr.2.498 din data de 08.06.2023.

Consiliul de Administrație provizoriu al companiei este format din : Nicolae Constantin, Adrian Labeș, Sorin Lucian Ionescu, Dorel Sauciuc și Adrian Gorcea. Cristian Moșnianu este secretar al Consiliului de Administrație provizoriu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

ZIUA LIVE. RADJP se află încă în epoca dosarului cu șină și creionului chimic. Nu există proceduri și se opune rezistență la schimbare! (VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii