Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au descoperit polițiștii de frontieră pe osia unui automarfar la PTF Ostrov

ro

08 Feb, 2021 13:39 1468 Marime text

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov au depistat, ascunşi sub osia unui automarfar, doi cetățeni din Siria care încercau să intre ilegal în România.
În data de 06.02.2021, P.T.F. Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean turc, la volanul unui ansamblu rutier, înmatriculat în Romania. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire materiale de construcţii din Turcia pentru o societate din România.

În urma controlului efectuat de către asupra ansamblul rutier poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi sub osia remorcii, doi bărbaţi fără documente de identitate asupra lor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul punctului, unde s-a stabilit că cei doi sunt cetățeni din Siria, în vârstă de 44, respectiv 22 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor, aceștia au mai declarat că au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, cetăţenii străini fiind preluați, conform Acordului de readmisie între România și R. Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din statul vecin.

Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii