Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au descoperit poliţiştii de frontieră de la PTF Negru Vodă, în remorca unui autocamion

ro

24 Jun, 2023 13:16 1233 Marime text

19 străini depistați de poliţiştii de frontieră de la PTF Negru Vodă,  ascunşi în remorca unui autocamion! 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, 19 cetăţeni din Irak și Siria,  care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria, ascunși în remorca unui autocamion.

În data de 24.06.2023, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean turc, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu obiecte sanitare, din Turcia pentru Ucraina., înformează Garda de Coastă. 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră români, împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, s-a observat că partea superioară a prelatei este tăiată iar în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi 19 cetățeni străini. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că 15 sunt cetăţeni din Irak şi 4 din Siria (18 bărbați și o femeie).

Ca urmare a celor constatate, persoanele respective au fost preluate, în baza  Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun., a mai punctat sursa citată. 


Citește și: Poliţiştii de frontieră au găsit mii de pachete de ţigări de contrabandă în maşina unui bărbat (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii