Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au descoperit polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă în remorca unui tir

ro

14 Feb, 2023 12:11 795 Marime text
foto: Garda de Coastă
Trei cetățeni palestinieni au fost descoperiți de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă în remorca unui tir.

Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de Garda de Coastă: 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Negru Vodă trei cetățeni palestinieni, ascunși în remorca unui tir, încercând să treacă ilegal frontiera de stat.

În ziua de 13.02.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul de intrare în țară asupra unui ansamblu rutier format dintr-un cap tractor și o semi-remorcă, înmatriculat în Republica Moldova, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean.
În urma utilizării tehnicii din dotare privind identificarea eventualelor persoane aflate ascunse în remorcă, în interiorul acesteia au fost descoperite trei persoane cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani.

Asupra acestora au fost descoperite documente de călătorie emise de Palestina, intenționând să ajungă în țări din vestul Europei.

Cele trei persoane au fost preluate de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor, în conformitate cu acordul dintre România și R. Bulgaria., au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii