Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:25 27 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce afacere au pus la cale în Mamaia Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei, şi fotbalistul Marica s-au asociat

ro

16 Jun, 2014 00:00 12175 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat, pe data de 12 iunie, autorizaţia de construire nr. 854 pentru Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, prin SC Caelia - Mamaia SRL. Autorizaţia de construire constă în amenajarea unei plaje turistice în staţiunea Mamaia, sector IV, subsector 15, investiţie realizată de SC Caelia - Mamaia SRL, conform contractului de închiriere nr. 1783/8276/AM/10.05.2013, acte adiţionale nr. 1/2013 şi nr. 2/3342/AM/25.02.2014.

Despre Caelia - Mamaia SRL


Potrivit Registrului Comerţului, societatea Caelia - Mamaia SRL a fost înfiinţată în anul 2013, având sediul social în municipiul Bucureşti, strada Donizetti. Capitalul social subscris este de 20.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 2.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Păunescu Ion-Viorel, născut în anul 1935, în comuna Farcăşeşti judeţul Gorj, care deţine 20 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%/1%, şi Marica Ciprian Andrei, născut în anul 1985, în Bucureşti, care deţine 1.980 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%/99%. Administratorul societăţii este Sautner Alexandru, născut în 1969, în comuna Vlădaia, judeţul Mehedinţi. Activitatea principală a societăţii, conform codificării CAEN, este „restaurante“.

Afacerile de succes ale lui Viorel Păunescu

Ion Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei, apare ca asociat în societăţile Anvio International Company SRL, Bucureşti (radiată), Anvio International Consulting SRL, Bucureşti (în funcţiune). Potrivit Registrului Comerţului, Ion Viorel Păunescu apare ca administrator doar în Anvio International Company SRL, Anvio International Consulting SRL şi Ont International SA - Bucureşti. În anul 2011, cunoscutul om de afaceri a inaugurat, în staţiunea Mamaia, complexul rezidenţial de lux Caelia Residence, încununarea unei activităţi de 40 de ani, închinată turismului românesc. Întins pe o suprafaţă de 4.353 mp, complexul Caelia Residence deţine 65 de apartamente de lux şi o piscină exterioară de 120 mp. Aici se mai află şi o parcare multietajată şi automatizată, cu 83 de locuri. Printre cei care au devenit proprietari ai unor apartamente la Caelia Residence se numără Ilie Năstase, Ciprian Marica şi Bogdan Dragomir, fiul lui Mitică Dragomir.

Fotbalistul Marica are bar de fiţe pe litoral

Ciprian Andrei Marica este un jucător român de fotbal care, în 2013, a evoluat la clubul Getafe (Spania), pe postul de atacant. Marica este şi jucător de bază al echipei naționale, pentru care evoluează din 2003. Marica a deschis un bar luxos în staţiunea Mamaia. Caelia Beach Bar & Lounge se află pe plaja din dreptul complexului rezidenţial cu acelaşi nume, deţinut de Viorel Păunescu. Ciprian Marica a închiriat, de asemenea, o suprafaţă de plajă. Potrivit ziarului Ring, care îl citează pe Laurenţiu Mâţă-Tănase, cel care se ocupă de marketing şi PR, locul este formată din două zone, una destinată exclusiv celor care locuiesc în ansamblu, cealaltă fiind deschisă întregului public, fiind o zonă de plajă, cu restaurant, lounge, bar-şezlonguri, baldachine şi separeuri.

Ti-a placut articolul?

Comentarii