Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz violent în Arad Trimisă în judecată pentru că și-a înjughiat concubinul, în urma unui conflict

ro

19 Dec, 2023 15:09 617 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • La data de 18.12.2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei BA, pentru săvârşirea infracţiunii  de tentativă la omor în modalitatea violenţei în familie
 

„În fapt, în  data de 02.11.2023, în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau la domiciliul acestora situat în comuna Şagu, sat Firiteaz, județul Arad, în contextul unor neînţelegeri ivite spontan pe fondul consumului de alcool, inculpata a luat un cuţit şi i-a aplicat concubinului său, SE mai multe lovituri de cuţit în zona membrului superior drept şi în zona toracelui. Auzind că cei doi concubini se ceartă, martora MLN, nora celor doi, a coborât de la etaj şi s-a deplasat spre dormitorul unde se aflau cei doi concubini şi, în momentul în care a intrat în dormitor, a observat pe persoana vătămată stând în şezut pe marginea patului, cu mâna dreaptă ţinându-se de burtă, iar mâna stângă o ţinea întinsă pe genunchi spre faţă, fiind tăiat în palmă,  curgându-i sânge din palmă, iar în jurul lui, pe pat şi pe podea, erau multe pete de sânge”, se precizează în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul (PT) Arad.
 

Inculpata era în picioare în faţa lui, având un cuţit în mână, strigând către acesta că-l omoară. Martora a strigat către inculpată să arunce cuţitul, moment în care persoana vătămată a dat cu mâna peste cuţit, iar inculpata l-a scăpat pe jos, după care martora a împins cuţitul cu piciorul pentru a-l îndepărta de inculpată, conform sursei citate.
 
Cuţitul cu care inculpata a înjunghiat persoana vătămată a fost ridicat de la locul faptei cu ocazia cercetării la faţa locului.
 
Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru acordarea îngrijirilor medicale.
 

„Din cuprinsul raportului de constatări preliminare nr. 4539 din data de 03.11.2023,  întocmit de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, persoana vătămată SE prezintă plăgi tăiate-înţepate localizate la nivelul membrului superior stâng (2 plăgi pe braţ, câte o plagă pe degetele 2 şi 3), hemitorace stâng (plagă tăiată-înţepată penetrantă în torace, localizată pe linia axiliară medie, 2 plăgi superficiale suprascapular). Leziunile traumatice ce pot data din 02.11.2023, au putut fi produse prin loviri repetate cu şi/sau de corp tăietor-înţepător şi necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”, relatează PT Arad.
 

Nu în ultimul rând, ca urmare a traumatismului suferit, s-a constatat că viaţa persoanei vătămate a fost pusă în primejdie, conchide sursa.
 
 Citește și
Persoane amendate usturător pentru apelarea la mila publicului, în mod fals
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii