Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Cluj Asiatic, văzut cu o pisică moartă agățată de rucsac, „pentru mâncat”. Reacția poliției

ro

04 Jun, 2022 18:34 1793 Marime text
Locuitorii din zonă, avertizați să-și țină animalele în casă Foto PixabayO clujeancă a relatat un caz șocant pe un grup de protecție a animalelor. Tatăl său a văzut cum un asiatic „avea agățat de un rucsac un pisic mort”, pe care l-ar fi omorât pentru a-l mânca. Poliția animalelor recunoaște că există mai multe reclamațîi de acest tip în zonă, dar că nu poatet identifica asiaticii căci „toți arată la fel”. 

„Răspunsul celor de la Poliția animalelor, la telefon, e că ei știu de cazurile astea, sunt mai multe raportate, dar nu îi pot identifica pentru că oricum toți asiaticii arată la fel și că într-un final vor trebui să se adapteze totuși la legile din România. Dacă vrem, putem depune o sesizare scrisă, dar să știm că va fi cam greu de identificat (un fel de imposibil, nu ne batem capul cu asta). 

Atenție pe zona Baciu, țineți-vă animalele în casă! Azi dimineață în zona Panemar tatăl meu a văzut un asiatic ce avea agățat de rucsac un pisic mort, era cu mai multe culori, atârnat de picioarele din spate, încă mai curgea sânge din el și mergea înspre Baciu. Era în coloană, a strigat din mașină la el, iar asiaticul râdea și îi făcea semne că e pentru mâncat. 


Încercăm să aflăm dacă sunt camere de supraveghere la Panemar, va fi sesizată poliția și sperăm să îl identifice și să plătească penal. 


Cei care va lăsăți pe afară pisicile sau câinii va rog aveți grijă de ei, că sunt tot mai mulți asiatici în Cluj și pentru ei e normal să îi mănânce. Din păcate cred că mulți amărâți ai străzii pică victimele lor și cu siguranță vor prinde tot ce pot, deci și cei lăsăți la plimbare afară nesupravegheați sunt în pericol. Partea și mai proastă e că oamenii de pe stradă se uitau mirați la el, dar nimeni nu a făcut nimic…”, a scris clujeanca în grupul de Facebook „Protecția Animalelor Cluj”, scrie stiridecluj.ro.


Pe 3 iunie, IPJ a transmis un comunicat:



În cursul zilei de azi, 3 iunie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, pe stradă Calea Baciului, din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de o altă naționalitate, care ar fi avut agățat asupra rucsacului un exemplar felin ce părea a prezența leziuni, cel mai probabil animalul fiind decedat.

În baza sesizării, polițiștii au demarat o anchetă, în vederea stabilirii tuturor aspectelor reclamate, identificării persoanei în cauză, urmând că odată cu clarificarea tuturor circumstanțelor să fie dispuse măsurile legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii