Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A fost găsit trupul neînsuflețit al copilului de patru ani luat de viitură la Valea de Sud, în județul Bihor (galerie foto)

ro

14 Jun, 2020 09:10 1454 Marime text

• La căutări participă zeci de pompieri militari din două subunități, localnici și polițiști
 
ISU Bihor informează că, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 14 iunie a.c., misiunea de căutare a copilului în vârstă de patru ani, luat de o viitură în localitatea Valea de Sus, a fost sistată timp de câteva ore, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în zonă, fiind reluată în jurul orei 06.30, când condițiile meteorologice au permis desfășurarea operațiunii.

La căutări participă zeci de pompieri militari din cadrul a două subunități, localnici și polițiști, forțele angrenate cercetând amănunțit întreaga zonă, fiind vizate cu precădere, suprafețele din jurul podurilor, podețelor și barajelor formate de aluviunile aduse de viitură.

De asemenea, pentru optimizarea căutărilor fost solicitat în sprijin, un elicopter al Inspectoratului General de Aviație, care să survoleze întreaga zonă.
 
Totodată, în cursul serii de sâmbătă, pompierii militari din cadrul Stației Ștei și Secției Beiuș au intervenit în localitățile bihorene Brădet și Chișcău, acționând cu motopompele din dotare pentru evacuarea apei din patru locuințe, două curți și un subsol.

De asemenea, echipajele de pompieri militari ale Secției Beiuș au înlăturat apa acumulată în urma ploilor torențiale într-o fermă din localitatea Gurani și au evacuat 46 de animale (vaci).

UPDATE:

În jurul orei 09.40, un localnic și un pompier militar care, după ce a ieșit din tură, a dorit să participe în continuare, la misiunea de căutare, au găsit trupul neînsuflețit al copilului pe malul apei, pe raza localității Moțești.      

Sursa foto: ISU Bihor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii