Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câteva străzi din municipiul Constanța intră în lucrări de reabilitare. Iată zonele vizate (Galerie FOTO)

ro

27 May, 2024 10:28 2379 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța






După ce au fost finalizate lucrările de reabilitare a trotuarelor, echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de frezare a carosabilului pe strada Bogdan Vodă, pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, până la ora 16:00. Frezarea este una dintre operațiunile care se pot executa și pe timp de ploaie, conform Primăriei Constanța.
 
Începând de mâine, se va recondiționa carosabilul pe aleea Violetelor. Utilajele de frezare vor interveni pe porțiunea delimitată de blocurile L10 și L20, traficul rutier fiind restricționat parțial, în intervalul orar 08:00-16:00.
 

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, precizează primăria.
 


Citește și

Imobiliare Constanța PUZ-ul inițiat de Agertrans SRL pentru ansamblul Smart Green Residence, lansat în consultare publică (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii