Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:49 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât va cheltui Spitalul Judeţean pentru materiale de curăţenie

ro

08 Mar, 2017 00:00 1252 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ din Constanţa estimează că va scoate din conturi suma de 642.893,5 lei (fără TVA) pentru contractul „Furnizare materiale de curăţenie - cinci loturi“, pentru care se va organiza o licitaţie deschisă.
 
Lotul 1 - detergenţi - are o valoare estimată de 13.800 de lei;
Lotul 2 - materiale menaj - are o valoare estimată de 135.568,5 lei;
Lotul 3 - soluţii şi produse de curăţat, igienă şi întreţinere - are o valoare estimată de 98.740 de lei;
Lotul 4 - produse igienice din hârtie - are o valoare estimată de 214.985 de lei;
Lotul 5 - saci, pungi menajere - are o valoare estimată de 179.800 de lei.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 10.04.2017, ora 16.00. Locul principal de livrare va fi la sediul principal al spitalului, din bulevardul Tomis nr. 145. Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut.
 
Ofertanţii, terţii susţinători şi subcontractanţii nu trebuie să se regăsească în situaţiile prevăzute la art. 164, 165, 167 şi 60 din Legea nr. 98/2016. Se va completa DUAE de către ofertanţi, subcontractanţi, terţi susţinători, după caz, cu informaţiile aferente situaţiei lor. Declaraţia conform art. 60 din Legea 98/2016 va fi completată de toţi participanţii odată cu depunerea DUAE. Necompletarea parţială sau totală a DUAE de către ofertanţi va atrage respingerea ofertelor.
 
Persoanele juridice sau fizice străine care doresc să participe la procedură vor prezenta orice documente edificatoare, eliberate de autorităţi competente din ţara în care acestea sunt rezidente, prin care să dovedească îndeplinirea obligaţiilor restante cu privire la plata impozitelor şi a asigurărilor sociale, la momentul prezentării acestora. Informaţiile cuprinse în certificatul constatator (certificate fiscale) trebuie să fie valabile la momentul prezentării acestora.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt:
- manager - ş.l. dr. Cătălin Grasa;
- director financiar-contabil - ec. Violeta Androne;
- director Îngrijiri - as. licenţiat Cornelia Banu;
- asistent UPU - as. Rodica Enache;
- asistent - Mircea Filipescu;
- Serviciul Medicină Legală - as. Elena Ferendino;
- Serviciul Achiziţii - referent superior Lavinia Militaru;
- Serviciul Achiziţii - ec. Ramona Voiculescu;
- Serviciul Achiziţii - jr. Violeta Stoica.

Dacă vor exista mai multe oferte cu acelaşi preţ, autoritatea contractanta va solicita clarificări prin intermediul SEAP şi va solicita ofertanţilor aflaţi în această situaţie să transmită în format electronic în SEAP o nouă propunere financiară. Ofertantul cu preţul cel mai scăzut va fi desemnat câştigător, iar contractul va fi atribuit acestuia, conform art. 138 (2) din HG 395/2016.

Ti-a placut articolul?

Comentarii