Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă documentațiile pentru conservarea biodiversității în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța?

ro

15 Jul, 2022 11:51 905 Marime text
  • Licitație pentru proiectul de “Conservare, protejare și punere în valoare a biodiversității în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”
  • Valoarea estimată este de 132.500,00 lei fără TVA
     

Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fază SF/DALI (documentație premergătoare proiectării care se referă la studii, expertize, avize și acorduri necesare, inclusiv studii de teren, analiză cost beneficiu, studiu de marketing) și alte studii de specialitate necesare realizării investiției – după caz, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor pentru obiectivul de investiție “Conservare, protejare și punere în valoare a biodiversității în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”.


Valoarea estimată este de 132.500,00 lei fără TVA.

Termenul limită și locul de transmitere/depunere a ofertelor este 18.07.2022, ora 12:00 pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau se depun la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bd. Tomis nr. 51, municipiul Constanţa.

Citește și:

Planetariul Constanța se redeschide cu un sistem de ultimă generație


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii