Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea loto 6/49 din 2 iunie și-a ridicat premiul. Ce mesaj a transmis

ro

06 Jun, 2022 16:21 1197 Marime text
Loteria Română. Foto: UnsplashCâștigătorul premiului de categoria I la tragerea loto 6/49 din 2 iunie și-a ridicat premiul.

„Am jucat. Am castigat. Indrum toti prietenii sa joace cu incredere la jocurile Loteriei Romane.” –  este mesajul pe care castigatorul il transmite tuturor jucatorilor la loto.

Potrivit unui comunicat al Loteriei Române, în cursul zilei de astazi, 6 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I in valoare de 8.496.320,80 de lei (peste 1,71 milioane de euro), obtinut la tragerea Loto 6/49 din 2 iunie.

„Posesorul biletului norocos este din comuna Gura Teghii-jud. Buzau, are peste 50 de ani si ne-a declarat ca joaca constant la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani, intotdeauna doar variante simple. Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie personala, fiind alese la intamplare.

A aflat ca este marele castigator la o zi dupa tragere, cand si-a verificat numerele, ca de obicei, pe site-ul Loteriei Romane – www.loto.ro“ - au mai precizat reprezentanții Loteriei Române. 


Castigatorul a fost convins ca intr-o buna zi va castiga premiul cel mare si isi doreste sa joace in continuare, cu aceeasi incredere.


Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii