Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker și-a ridicat câștigul. Ce mesaj a transmis

ro

10 Mar, 2022 14:10 1651 Marime text
Loteria română. Sursa foto: UnsplashCâștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker și-a ridicat astăzi câștigul, în valoare de 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro), obținut la tragerea principala Joker din data de 6.03.2022,  informează Loteria Română. 

Posesorul biletului norocos are în jur de 50 de ani și ne-a declarat că joaca constant la loto de peste 20 de ani, de obicei, variante simple. Se considera norocos pentru că, de-a lungul timpului, a castigat mai multe premii, cel mai mare dintre acestea fiind un premiu de categoria a II-a, la Loto 6/49.

A aflat că este câștigătorul marelui premiu la Joker chiar în seara în care a avut loc tragerea, când și-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

„Ne-a asigurat că vă continua să joace că și până acum. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publica identitatea“ - au mai precizat reprezentanții Loteriei Române. 



A mărturisit că numerele care i-au purtat noroc au fost alese cu gândul la faptul că, în ziua în care le-a jucat, adică pe 4 martie, se împlineau 45 de ani de la cutremurul din 1977. 

„Urez tuturor jucătorilor succes și să nu renunțe la visul lor!” – este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii