Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 26 februarie și-a ridicat câștigul! De unde este acesta și ce le-a transmis jucătorilor

ro

02 Mar, 2023 12:41 1610 Marime text


Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 26 februarie și-a ridicat câștigul. 

„Sunt mândru că am castigat. Jucați! Daca nu jucați, nu puteți câștiga!” – este mesajul pe care câștigătorul îl transmite tuturor jucătorilor la loto., transmite Loteria Română. 

În cursul zilei de astăzi, 2 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din data de 26 februarie.

Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Galați, are în jur de 50 de ani și ne-a declarat că joacă constant la loto de peste 30 de ani, Loto 6/49 și Joker-ul fiind jocurile preferate.

Numerele care i-au purtat noroc sunt numerele favorite, pe care le joacă de fiecare dată, iar o parte din ele au semnificație personală. Jucătorul a aflat că este marele câștigător chiar în seara zilei de 26 februarie când a urmărit, în direct, tragerile Loto., mai transmite sursa citată. 

Chiar daca până acum a castigat numai premii mici, atât la Loto 6/49, cât și la Joker, ne-a mărturisit că simțea că vă căștiga un premiu mare. Acesta este primul căștig obținut la Joker, la categoria I, în acest an. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publica identitatea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii