Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorul premiului de categoria I la Tragerea Suplimentară Joker și-a ridicat astăzi câștigul

ro

27 Apr, 2022 13:45 4005 Marime text
Loteria RomânăCâștigătorul premiului de categoria I la Tragerea Suplimentară Joker din data de 23 aprilie și-a ridicat astăzi câștigul. 

Potrivit unui comunicat al Loteriei Române, posesorul biletului norocos este din Sighetu Marmației, are peste 55 de ani și a declarat că joacă constant la toate jocurile loto de aproape 40 de ani.

Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie personală și, după cum ne-a mărturisit, au fost ales într-o inspirație de moment.

„Să aveți încredere, să jucați! Dacă nu aveți încredere, nu veți câștiga niciodată!” – este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto. 


A avut intotdeauna incredere ca va castiga un premiu mare, chiar daca, de-a lungul timpului, a castigat doar premii mai mici la loz in plic si la Pronosport.

A aflat ca este castigatorul marelui premiu la Joker chiar sambata seara cand a verificat pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro rezultatele tragerilor loto.

„Ne-a asigurat ca va continua sa joace ca si pana acum si spera sa mai revina la sediul central al Loteriei Romane, in calitate de castigator al unui premiu mare.

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea“ - au mai precizat reprezentanții Loteriei Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii