Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care-i adevărul? (video)

ro

01 Oct, 2010 03:33 1901 Marime text

TIGANI_BARJE1.jpgO stire aparuta zilele trecute pe agentiile straine a pus pe jar autoritatile romane. O companie din Ucraina informa ca o nava a sa a fost atacata la Agigea de hoti, care au furat cinci tone de fier vechi. Mai mult, politsitii romani ar fi refuzat sa accepte plangerea capitanului, motivând ca au salarii prea mici si refuză să mai lucreze peste program. Politistii constaneni demonteaza punct cu punct acuzele companiei ucrainiene. Incidentul s-a petrecut pe malul Canalului.

TIGANI_BARJE3.jpgDin considerente numai de el stiute, capitanul convoiului a tras barjele la cheu. Abia apoi s-a plans in tara lui ca o parte din marfa ii lipseste , insa politistii sustin ca aceasta a fost recuperata in intregime. Asa zisul atac ar fi avut loc in data de 23 septembrie, insa capitanul ucrainean l-a raportat abia dupa 5 zile, cand a ajuns la Odessa. Politistii care au anchetat cazul nu isi pot explica acuzele capitanului. Desi comandantul ucrainean s-a plans acasa ca politistii de la transporturi nu au intervenit, fotografiile surprinse de oamenii legii arata contrariul. Pentru lamurirea cazului ,cei sapte suspecti au fost chemati la audieri .

Niciunul nu s-a recunoscut insa in poze. Suparati ca au ramas si fara marfa si au ajuns si pe mana politiei, suspecţii au recunoscut în cele din urmă adevarul şi au declarat că aveau o înţelegere cu echipajul barjei. Politistii continua sa sustina ca dupa incidentul de la Agigea convoiul de barje a plecat spre portul Constanta cu aceeasi cantitate de fier vechi si sunt dispusi la o confruntare cu capitanul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii