Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură a polițiștilor în Portul Constanța. Ce au găsit într-un container sosit din China

ro

31 Mar, 2022 16:21 1494 Marime text
container cu marfuri contrafacute. Foto cu rol ilustrativ: Garda de CoastăPolițiștii de la transporturi maritime Constanța, în colaborare cu lucrătorii vamali, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor comise în legătură cu operațiunile de import-export și a produselor contrafăcute.

Potrivit IPJ Constanța cu această ocazie au fost descoperite peste 3.600 ștergătoare de parbriz susceptibile de a fi contrafăcute.
 

„În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, împreună cu lucrători vamali ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au identificat, într-un container sosit din China pentru o societate din municipiul Oradea, 3.650 de bucăți de ștergătoare pentru parbriz, etichetate cu diferite mărci, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.
 
Bunurile în cauză, cu o valoare de aproximativ 270.000 de lei, au fost reținute de către organele vamale, în vederea continuării cercetărilor“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de bunuri contrafăcute, conform Legii 84/1998.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii