Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:14 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caniculă şi disconfort termic în Dobrogea CJSU Constanța a votat hotărârea nr. 99. Ce prevede

ro

23 Jun, 2021 18:31 771 Marime text
  • Toți membrii CJSU Constanța vor fi pregătiți cu forțe, materiale şi mijloace de apărare pentru a interveni, la solicitare, în punctele critice şi vor dispune măsuri conform competențelor, în vederea evitării posibilelor situații de urgență generate de caniculă şi disconfort termic.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a votat, astăzi, 23 iunie, hotărârea nr. 99. Aceasta prevede ca președinții CLSU-urilor să dispună măsuri pentru evitarea posibilelor situații de urgență generate de caniculă şi disconfort termic.

De asemenea, toți membrii CJSU vor fi pregătiți cu forțe, materiale şi mijloace de apărare pentru a interveni, la solicitare, în punctele critice şi vor dispune măsuri conform competențelor, în vederea evitării posibilelor situații de urgență generate de caniculă şi disconfort termic.

În anexele din secțiunea Documente a materialului puteți găsi recomandări privind protecția populației pe timpul caniculei, setul de măsuri pe care CLSU-urile trebuie să-l aplice, dar şi atribuțiile care intră în competența instituțiilor CJSU responsabile.

Ti-a placut articolul?

Comentarii