Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cafenea din Constanța, premiată cu Recenzia de Aur. Ce afaceri se mai află pe lista câștigătorilor

ro

27 Sep, 2022 14:32 2609 Marime text
Recenzia de aurCu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, Google anunță premierea celor mai apreciate afaceri din domeniul HoReCa, de pe Google Maps. Sunt premiate astfel 24 de afaceri din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României și 3 domenii de activitate, cu cel mai mare rating pe Google Maps în regiunea și sectorul din care fac parte. Fiecare afacere câștigătoare primește trofeul „Recenzia de Aur” din partea Google, ca apreciere a calității serviciilor și produselor oferite, reflectate în recenziile de pe Google Maps.

Afacerea din Constanța premiată cu Recenzia de Aur este cafeneaua Filicori Zecchini Caffe. Alături de aceasta, printre premianți regăsim nume precum cafenelele Send Coffee din Hunedoara sau Cutura Coffee din Râmnicu Vâlcea, restaurantele Al Camineto din Timișoara, Burger & burrito din București, sau pensiunea Hangița din Câmpulung Muscel.
 

Unul dintre principalele obiective ale Google în România este să sprijinim atât persoanele fizice, cât și afacerile mici să crească prin digital. Proiectul Recenzia de Aur își propune să facă cunoscute acele afaceri care sunt apreciate de clienți prin note și recenzii pe Google Maps și Căutare. O prezență digitală puternică, ce poate fi creată prin instrumente gratuite și la îndemână precum actualizarea Profilul Companiei pe Google, ajută micile afaceri să fie vizibile către clienți din toată țara și chiar din străinătate. Ne bucurăm totodată că putem să oferim aceste premii în special afacerilor din HoReCa, una din cele mai afectate industrii în ultimii ani.” - Dan Oros, Head of Marketing Google România.

În România, profilurile afacerilor actualizate cu toate detaliile în Google Maps primesc în medie, în comparație cu profilurile incomplete, de 4,9 ori mai multe apeluri telefonice, de 2,9 ori mai multe solicitări de direcție și de 3,1 ori mai multe vizite pe site-uri.

 
Cei mai noi câștigători ai „Recenziei de Aur”:
 
Regiune Restaurante Hoteluri / Pensiuni Cafenele
Nord Vest Manila - Filipino Food, Satu-Mare Pensiunea La Cassa, Vișeu de Sus Cofeels, Cluj-Napoca
Centru Gastro Local Anca Vlad, Vama Buzăului Pensiunea The Butterfly, Sângeorgiu de Mureș Book Coffee Shop, Brașov
Nord Est Moldavian Burger, Târgu-Neamț Grădinile Romane, Sat Chirițeni, Neamț Chubby Bubble Tea, Iași
Sud Est STAGE - Nice Dining, Galați Lebada Luxury Resort & Spa, Delta Dunării Filicori Zecchini Caffe, Constanța - Bulevardul Tomis
Sud Muntenia Ziba, Păulești,  Prahova Hangița, Câmpulung Muscel Kaldio Ploiești Hale, Ploiești
București - Ilfov Burger & burrito, București Monopoly Hotel, Otopeni Ceramic Cafe, București
Sud Vest GYRO'S time-OBELIX, Râmnicu Vâlcea NOAH river house, Orșova Cutura Coffee, Râmnicu Vâlcea
Vest Al Camineto, Timișoara Vila SaraDa Boutique, Deva Send Coffee, Hunedoara
 
 
Prin completarea Profilului Companiei în Google, afacerile vor apărea pe Google Maps și Google Căutare cu toate detaliile, iar informațiile despre acestea vor putea fi găsite de cei interesați prin căutare pe Google.
Pentru a ajuta IMM-urile românești să își îmbunătățească prezența online și să iasă în evidență pe Google, a fost dezvoltat recent și instrumentul Oportunități Locale. Acest instrument ajută afacerile care au deja Profil de Companie în Google Căutare să își îmbunătățească profilul, iar cele care nu au încă un profil activ, vor fi îndrumate să își creeze unul. 

Pe Google Maps există locații din domenii diverse, de la afaceri din turism și HoReCa, domenii unde prezența online este critică, la servicii specializate de tot felul (precum saloane de cosmetică sau frizerii), instituții financiar - bancare, magazine diverse, centre comerciale, afaceri din domeniul medical (precum centre medicale sau de analize) sau auto (service-uri, spălătorii auto etc.). În prezent, pe Google Maps sunt:
  • Peste 13.000  de restaurante - din care mai mult de 1.000 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;
  • Peste 10.000 de hoteluri/ unități de cazare - din care mai mult de 1.000 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;
  • Aproape 3.000 de cafenele - din care aproximativ 400 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii.
 
Despre Google
Misiunea Google este de a organiza informațiile din întreaga lume, pentru a le face universal accesibile și utile. Prin produse și platforme precum Search, Maps, Gmail, Android, Google Play, Google Cloud, Chrome și YouTube, Google joacă un rol semnificativ în viața de zi cu zi a miliarde de oameni și a devenit astfel una dintre cele mai cunoscute companii la nivel global. Google este o subsidiară a Alphabet Inc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii