Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BVB RCS&RDS a preluat clienții AKTA. Ce înseamnă această modificare și ce se întâmplă cu abonamentele existente

ro

27 Jul, 2020 11:38 2153 Marime text
  • RCS&RDS a preluat clienții AKTA
  • Ce și-a asumat compania care a preluat activele
Bursa de Valori București a publicat raportul privind autorizarea de către Consiliul Concurenței a operațiunii de concentrare economică realizată de filiala din Româania a Societății („RCS&RDS”) prin dobândirea controlului asupra unor active deținute de întreprinderile Akta Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. și ATTP Telecommunications S.R.L.

Societatea doreste să își informeze investitorii si piata ca la data de 24 iulie 2020 Consiliul Concurenței a emis decizia nr. 38/21.07.2020 („Decizia CC”), prin care a autorizat operațiunea de concentrare economică realizată prin dobândirea controlului unic de către RCS&RDS asupra anumitor active, conform contractelor încheiate la data de 28 noiembrie 2019 (impreuna „Contractele”) între filiala din România a Societății, acționând în calitate de cesionar („Cesionarul”) și Digital Cable Systems S.A., AKTA Telecom S.A., respectiv ATTP Telecommunications S.R.L., (împreună „Cedenții”).

Modernizarea rețelelor preluate spre operare și menținerea prețurilor abonamentelor timp de trei ani pentru clienți, cu excepția unor situații excepționale, sunt principalele angajamente propuse Consiliului Concurenței de către RCS&RDS, în vederea înlăturării îngrijorărilor concurențiale identificate în contextul încheierii unor contracte de operare a rețelei de comunicații electronice cu AKTA Telecom, Digital Cable Systems și ATTP Telecommunications.

Angajamentul asumat de către RCS&RDS cu privire la furnizorii de Canale Tv este valabil pentru o durată de 5 ani de la data autorizării. Acesta are ca obiect obligația asumata de către RCS&RDS ca, în cazul în care nu ajunge la un acord comercial cu orice furnizor de Canale Tv pentru retransmiterea respectivelor Canale Tv în Pachetul de baza al RCS&RDS, să ofere respectivului furnizor posibilitatea ca acestea să fie incluse în Extra - opțiuni ale RCS&RDS, ce vor fi oferite clienților RCS&RDS în schimbul plății unui tarif suplimentar, care va fi in principal stabilit de către furnizorul de Canale Tv.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii