Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

București Bărbat prins cu sute de grame de cocaină în rucsac! Ce spun polițiștii

ro

08 Sep, 2023 16:49 977 Marime text
  • Măsura a fost dispusă după ce, bănuitul, a fost prins în flagrant delict, în municipiul București, în timp ce ar fi deținut, disimulată într-un rucsac, peste 800 de grame de cocaină, în vederea comercializării.

Polițiștii Secției 17 Poliție și ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, l-au prins în flagrant delict, pe un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.
 
Astfel, la data de 7 septembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, acesta fiind cunoscut cu antecedente penale.
 
Măsura a fost dispusă după ce, bănuitul, a fost prins în flagrant delict, în municipiul București, în timp ce ar fi deținut, disimulată într-un rucsac, peste 800 de grame de cocaină, în vederea comercializării.
 

„În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de  arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, spun polițiștii Secției 17 Poliție și ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București. 

Citește și:

„Cocaina de la Marea Neagră“Tribunalul Tulcea, termen nou într-unul dintre cele mai mari dosare de trafic de droguri din România! (VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii