Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanț ”BLOCADA” în județul Constanța. Ce au depistat polițiștii într-o singură zi (FOTO)

ro

22 Oct, 2023 16:45 798 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • La data de 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea consumului de droguri sau alte substanțe interzise. 
  • Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 5.000 de lei. 
  
Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la data de 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În cadrul acțiunii desfășurate, au fost legitimate peste 70 de persoane și au fost verificate aproximativ 60 de vehicule, fiind testați, cu aparatul etilotest, 22 de conducători auto.
 
De asemenea, au fost efectuate activități de control la trei săli de jocuri de noroc, conform sursei citate.
 

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, dintre care 11 la O.U.G. 195/2002 , privind circulația pe drumurile publice,  și trei la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 
Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 5.000 de lei.
 
De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 

„Astfel, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în comuna Agigea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, susțin polițiștii.

 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cumpăna

Citește și
Oficial IPJ Constanța despre incendierea apartamentului din Techirghiol. Sunt demarate verificări interne cu privire la modul de acțiune al polițiștilor din Techirgiol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii