Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:36 30 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bijuteriile din aur vechi. Cum determini valoarea corectă a acestora

ro

26 May, 2022 11:28 1125 Marime text

Majoritatea oamenilor au aur în casă, mai ales sub formă de bijuterii – coliere, brățări, cercei, verighete, etc. Unele bijuterii de aur vechi sunt foarte frumoase, adevărate opere de artă, altele însă nu se mai pot folosi în niciun fel, mai ales dacă sunt cu defecte sau demodate.
Primul lucru care îți vine în minte când ai nevoie de bani, este să amanetezi aurul. Dacă treci printr-o situație mai dificilă, în care vrei să faci un împrumut în numerar pentru o perioadă scurtă de timp, atunci firma Tezaur te poate ajuta foarte mult. Ea are cel mai bun preț la aur și oferă cel mai bun comision de pe piață.

TEZAUR Investment Group este o firmă renumită în capitală, aparține Grupului TEZAUR, care a devenit de-a lungul anilor cel mai important grup ce se ocupă cu servicii financiare nonbancare,  din București. Tezaur are o experiență de peste 20 ani în domeniu, are 49 de agenții de amanet de lux în capitală, care arată senzațional, sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și securitate.

Tezaur are 120 de specialiști și este cel mai valoros brand după gradul de încredere al clienților. Evaluatorii pot efectua o examinare corectă chiar și a produselor din aur care nu sunt ștanțate, care sunt din aur alb, aur galben sau aur roz. În general, bijuteriile din aur trebuie să fie marcate cu numărul de carate, sau să aibă anumite coduri de tip 750 sau 585.

Evaluatorii spun însă că uneori, codul singur nu poate fi chiar o garanție. De aceea este necesară o evaluare profesională, pentru a vedea dacă este vorba despre o bijuterie din aur sau de o imitație de aur, cum sunt bijuteriile placate cu aur. În prezent, există diferite metode folosite de evaluatori pentru a afla dacă o bijuterie este într-adevăr din aur.
 

Dă o nouă viață bijuteriilor plictisitoare din aur!

Vânzarea bijuteriilor din aur este o modalitate bună de a obține bani, mai ales la o agenție care are cel mai bun preț la gramul de aur, cum este Tezaur. Acest brand oferă posibilitatea clienților de a lăsa bijuterii din aur în condiții favorabile, sau de a le vinde prin serviciul Cumpărare Aur de la Tezaur. Ei pot vinde aurul în agențiile Tezaur, pe baza unui contract tip amanet, de o zi, cu un comision de 0%.
În acest fel, poți vinde sau amaneta bijuteriile din aur care nu se mai poartă, sau pe care le-ai asociat cu amintiri neplăcute.

Înlocuiește bijuteriile vechi cu altele noi la modă!

La Tezaur îți poți completa colecția de bijuterii cu altele noi, sau le poți înlocui pe cele de care te-ai plictisit deja cu modele unice, din aur alb, roz și galben și bijuterii cu diamante. În magazinul www.tezaurshop.ro poți găsi modele elegante de coliere, brățări, cercei, verighete, etc. Acestea au prețuri accesibile și în plus, le poți achita și în RATE, cu un avans de numai 20%.

Amanetarea bijuteriilor din aur

Dacă ai bijuterii de valoare și ai nevoie de un împrumut suficient de mare, atunci îți sugerăm să alegi serviciul amanet de acasă Tezaur. Aici se oferă cel mai bun comision de pe piață și se acceptă drept garanții diferite bunuri din aur alb și galben, de 14 K, 18 K și 22 K. Tranzacția este rapidă, convenabilă și sigură și se poate realiza fără să te mai deplasezi la sediul agenției.
Alte avantaje oferite de Amanet de acasă sunt:
  • Evaluarea bunurilor din aur este corectă și rapidă, realizată de specialiștii de la agenție;
  • Ridicarea obiectelor din aur de acasă se face GRATUIT, de curieri acreditați, care colaborează cu agenția;
  • Poți programa ziua și ora pentru ridicarea bunurilor din aur pentru amanet;
  • Aprobarea ofertei se face în contul tău de pe site, iar banii se livrează imediat, direct în contul bancar;
  • Poți amaneta oricând dorești, nu trebuie să te deplasezi la agenție;
  • Bunurile sunt păstrate în depozitul agenției, de înaltă securitate;
  • Poți rambursa împrumutul oricând dorești și poți reînnoi lunar condițiile contractului făcut.

Cu Tezaur obții rapid un împrumut garantat, în orice perioadă din an, când ai nevoie de bani.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii