Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat prins la volan sub influența băuturilor alcoolice! Nu avea permis de conducere

ro

01 Sep, 2023 13:49 1050 Marime text
Foto cu rol ilustrativ 
  • Fiindu-i solicitat permisul de conducere, aceasta a precizat că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul S.P.R.1 Vadu Moldovei,,aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza com/sat Vadu Moldovei, din județul Suceava, pe DC 10 Ciumulești, au oprit, joi, 31 august 2023, la ora 22:00, pentru control un autoturism care circula pe relația Vadu Moldovei-Ioneasa.

S-au solicitat conducătorului auto documentele prevăzute de lege pentru control, ocazie cu care acesta a transmis că nu are asupra sa niciun document.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat din com. Forăști, sat Ruși jud Suceava. Fiindu-i solicitat permisul de conducere, aceasta a precizat că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

„S-a procedat la interogarea bazelor de date și s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru conducerea autoturismului fără a deține permis de conducere a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, prev. de art. 335  alin. 1 Cod Penal.

Pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și lipsa documentelor prevăzute de lege, șoferul a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum de 1305 lei“, se arată în comunicatul transmis de IPJ Sueava. 

Citește și: 

UPDATE: Mașină intrată într-un stâlp în municipiul Suceava. Nouă persoane, rănite, transportate de urgență la spital (GALERIE FOTO)


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii