Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mașină intrată într-un stâlp în municipiul Suceava. Nouă persoane, rănite, transportate de urgență la spital (GALERIE FOTO)

ro

31 Aug, 2023 13:23 959 Marime text
Sursă foto: ISU Suceava
  • O mașină condusă de o femeie de 58 de ani a intrat într-un stâlp de beton de pe marginea carosabilului și a rănit alte opt persoane, informează ISU Suceava.
 
Conform unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, astăzi, pe 31 august 2023, s-a produs un incident grav în municipiu.
 
Potrivit primelor date furnizate, este vorba despre un autoturism care ar fi ieșit de pe carosabil și a intrat într-un stâlp din beton de pe marginea drumului, pe Calea Unirii.
 
La fața locului, au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.
 

„Cei patru pietoni (toți de sex feminin), doi adulți (19 și 41 de ani) și doi minori (9 și 15 ani, inclusiv conducătoarea auto (58 de ani), au necesitat îngrijiri medicale“, adaugă sursa.

 
Toate persoanele implicate în evenimentul rutier sunt conștiente și cooperante. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Suceava, pentru investigatii suplimentare, mai precizează ISU Suceava.

UPDATE. Oficial de la IPJ SUCEAVA

În cursul acestei zile, in jurul orei 12:00, o femeie de 58 ani din municipiul Suceava, in timp de conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a patruns pe trotuar și a acroșat ușor o femeie de 41 de ani, aceasta aflându-se in compania a altor trei persoane de gen feminin de 9, 15 și 19 ani, care au suferit leziuni ușoare și atacuri de panică. 

Ulterior, autoturismul condus de femeia de 58 ani a lovit usor un stalp de electricitate, conducătoarea auto suferind leziuni ușoare.

Toate persoanele implicate au fost transporatate la unitate medicala pentru evaluare, fără a suferi leziuni grave.



Conducătoarea auto a fost testată si cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate si probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Citește și:

Bărbat din comuna Hârtop, județul Suceava, surprins de polițiști cu o alcoolemie mare la volan. Șoferul, reținut pentru 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii