Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat prins în flagrant delict în timp ce ar fi comercializat droguri!

ro

15 Nov, 2023 15:54 782 Marime text
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au prins în flagrant delict unbărbat, în timp ce ar fi comercializat 50 de grame de substanță psihoactivă (2-MMC).
 
Potrivit unui comunicat al Poliției Române, din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, bărbatul bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive, către consumatori din municipiul Oradea, pentru sume cuprinse între 150 – 200 de lei.
 
La data de 14 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind bănuit de efectuare, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
La aceeași dată,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.
 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, mai punctează sursa citată. 



Citește și:

Operațiune antidrog în Ilfov. Cultură de canabis descoperită într-o locuință (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii