Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Galați sancționat aspru după ce a abandonat un pisoi într-o pungă de plastic

ro

22 Aug, 2023 12:38 963 Marime text
Sursă foto: IPJ Galați
  • În urma activităților efectuate de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați, în cursul zilei de ieri, 21 august 2023, a fost identificată persoana care, la data de 7 august 2023, a abandonat un pisoi în vârstă de aproximativ trei săptămâni într-o pungă de plastic atârnată de oglinda unei ambulanțe veterinare parcată în fața unui cabinet veterinar din municipiul Galați.
 
În urma activităților efectuate de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați, în cursul zilei de ieri, 21 august 2023, a fost identificată persoana care, la data de 7 august 2023, a abandonat un pisoi în vârstă de aproximativ trei săptămâni într-o pungă de plastic atârnată de oglinda unei ambulanțe veterinare parcată în fața unui cabinet veterinar din municipiul Galați. Este vorba despre un bărbat, de 74 de ani, din municipiul Galați, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Întrucât existența animalului depindea de îngrijirea deținătorului, fiind lăsat fără hrană, a mieunat („plâns”) aproximativ patru ore, până ce a fost găsit și preluat de către o angajată a cabinetului, la finalul programului de lucru.
 
În prezent, pisoiul este hrănit odată la trei ore și îngrijit de personalul cabinetului veterinar în eventualitatea unei viitoare adopții.
 
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 3000 de lei conform prevederilor din Legea 205 / 2004 privind protecția animalelor.

Sursă foto: IPJ Galați

Citește și:
Un biciclist în vârstă de 25 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în Slatina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii